برای نصب برنامه های تحت وبی همچون وردپرس که با زبان PHP نوشته شده اند، نیاز به یک هاست مناسب داریم. این هاست باید علاوه بر پشتیبانی از زبان PHP بانک اطلاعاتی MySQL را نیز پشتیبانی نماید.

در مطلب روش های نصب وردپرس، شیوه های متفاوت نصب آن را آموزش دادم.
در آموزش نصب وردپرس روی کامپیوتر شخصی به شما یاد خواهیم داد تااموزش نصب وردپرس روی ویندوز با ساخت یک هاست محلی، وردپرس را بر روی کامپیوتر شخصی خود نصب کنید تا پس از اعمال تغییرات و . بتوانید آن را روی یک هاست بارگزاری نمایید. یعنی ما یک هاست محلی با پشتیبانی از PHP و MySQL را برروی کامپیوتر شخصی ایجاد می کنیم و سپس وردپرس را در آن نصب می نماییم.
برای ساخت یک هاست محلی یا localhost، نیاز به برنامه Xampp داریم ( نصب وردپرس روی کامپیوتر با استفاده از برنامه Xampp ). این نرم افزار Apache برای اجرای فایل های PHP و بانک اطلاعاتی MySQL را برروی کامپیوتر شما شبیه سازی می نماید. البته شما می توانید از نرم افزارهای دیگری همچون:

  • WAMP
  • XAMPP
  • Uniform Server
  • EasyPHP

استفاده کنید که همه شبیه سازهایی برای اجرای فایل های PHP و بانک اطلاعاتی MySQL هستند. ما در این آموزش از برنامه Xampp استفاده می کنیم.

فیلم آموزش نصب وردپرس روی کامپیوتر

در این فیلم آموزشی روش نصب وردپرس روی کامپیوتر شخصی را مرحله به مرحله یاد خواهید گرفت.

مباحثی که در این فیلم توضیح داده شده است، عبارتند از:

  • مزایای نصب وردپرس روی کامپیوتر شخصی
  • نیازمندی های نصب وردپرس و روش آماده سازی آن ها
  • آشنایی با لوکال هاست یا هاست محلی
  • آموزش نصب Xampp
  • آموزش و راهنمای نصب WordPress
  • نکات امنیتی در هنگام نصب وردپرس
  • ورود به داشبورد مدیریتی وردپرس

پیشنهاد می کنم مشاهده این ویدئوی دقیقه ای را از دست ندهید.

مزایای نصب وردپرس روی کامپیوتر در لوکال هاست

هنگامی که آموزش های راه اندازی یک وب سایت وردپرسی را فرا می گیریم، می توانیم بدون پرداخت هزینه برای هاست، سایتی را در محیط آزمایشی به نام لوکال هاست یا هاست محلی نصب و راه اندازی کنیم تا مهارت های لازم را کسب کنیم به زبان ساده تر در این آموزش یاد خواهیم گرفت که چگونه وردپرس را روی ویندوز نصب کنیم ( نصب وردپرس روی کامپیوتر ).

یا یک طراح وب سایت هستیم و نیاز داریم بدون انجام تغییرات و توسعه وب سایت بصورت آنلاین که گاها با خطاهای گوناگونی مواجه خواهیم شد، یک نسخه آزمایشی از سایت را روی یک هاست آزمایشی بسازیم و پس از رفع ایرادات و اتمام طراحی، آن را روی هاست سایت آپلود و نصب کنیم.

برای رفع ایرادات، توسعه و طراحی لوکال هاست از سرعت بهتری نسبت به هاست برخورداره. چون شما روی کامپیوتر شخصی تون فایل ها رو باز، ویرایش و یا حذف می کنید و نیازی به اینترنت ذغالی ندارید!

به استناد موارد بالا که گفتم اولین مرحله از آموزش نصب وردپرس، نصب وردپرس روی لوکال هاست است.

آموزش Xampp به زبان ساده!

همانطور که گفتم اولین گام از آموزش نصب وردپرس نصب آن روی ویندوز توسط ایجاد یک لوکال هاست است. برنامه Xampp برای ایجاد لوکال هاست گزینه مناسبی هستش. پس ادامه این مطلب را با دقت بخوانید.

آموزش دانلود و نصب برنامه Xampp

ابتدا بر اساس سیستم عامل خود، نرم افزار Xampp را از وبسایت رسمی این برنامه دانلود و نصب نمایید.

آموزش شروع بکار با نرم افزار Xampp

پس از نصب برنامه Xampp، آن را اجرا نموده و برای شروع روی دکمه Start روبروی دو گزینه Apache و MySQL کلیک نمایید تا این دو سرویس اجرا شوند. پس از اجرا شدن این دو سرویس رنگ آن ها سبز رنگ شده و Port و PID(s) آن ها مقدار می گیرند.

آموزش Xampp

برای مشاهده فایل هایی که روی هاست محلی خود دارید باید در مرورگر خود یکی از آدرس های زیر را وارد نمایید:

http://localhost

http://127.0.0.1

برای مدیریت فایل های موجود در هاست محلی می تونید روی دکمه Explorer در برنامه Xampp کلیک نمایید و در پنجره باز شده اقدامات مورد نیازتون رو انجام بدید.

برای مدیریت دیتابیس ها ( پایگاه داده ) برروی دکمه Admin روبروی MySQL کلیک نمایید تا phpMyAdmin باز بشه. توضیحات این قسمت رو در ادامه آموزش بهتون میدم.

ایجاد یک پایگاه داده برای وردپرس

همانطور که در بالا توضیح دادم phpMyAdmin برای مدیریت پایگاه داده ها است. برای اجرای phpMyAdmin در برنامه Xampp برروی دکمه Admin روبروی MySQL کلیک نمایید و یا آدس های زیر را در مرورگر خود اجرا نمایید:

http://localhost/phpmyadmin

http://127.0.0.1/phpmyadmin

در ستون سمت چپ phpMyAdmin می توانید لیست پایگاه های داده ای که قبلا ساخته اید را مشاهده نمایید.

برای ساخت دیتابیس جدید دو راه ساده وجود داره:

ساخت دیتابیس در phpMyAdmin

  1. روی لینکNew که بالای لیست دیتابیس ها (ستون سمت چپ) است کلیک نمایید.
  2. روی Databases در بالای صفحه کلیک کنید

ساخت دیتابیس در phpMyAdmin

در صفحه باز شده در فیلد Database name نام پایگاه داده را وارد نمایید. مقدار فیلد Collation رو به utf8_persian_ci تغییر دهید و روی دکمه Create کلیک کنید. تبریک میگم، دیتابیس سایت متولد شد و حالا شما آماده اید تا آموزش نصب وردپرس مطالعه نمایید!

آموزش نصب وردپرس روی ویندوز

خوب تا الان یاد گرفتیم که یک هاست محلی ( نصب وردپرس روی لوکال هاست ) برای نصب وردپرس بر روی کامیپوتر شخصی نصب کنیم. در این بخش از آموزش نصب وردپرس رو که تفاوتی با نصب وردپرس روی پنل های هاستینگ نداره رو آموزش خواهیم داد.

دانلود وردپرس فارسی

ابتدا فایل زیپ وردپرس رو از وب سایت رسمی وردپرس به زبان فارسی دانلود نمایید تا نصب وردپرس روی لوکال هاست را شروع کنیم!

نصب وردپرس فارسی

فایل دانلود شده وردپرس را در مسیر نصب Xampp در پوشه htdocs از حالت Zip خارج نمایید.

فایل های وردپرس

برای نصب وردپرس روی لوکال هاست باید به مسیر لوکال هاست و سپس فولدری که در آن وردپرس را استخراج نمودید بروید یعنی مسیر نصب وردپرس روی کامپیوتر. بطور مثال ما وردپرس را در فولدری به نام wordpress در پوشه htdocs استخراج کردیم در نتیجه آدرس زیر را در مرورگر وارد می کنیم:

http://localhost/wordpress
http://127.0.0.1/wordpress

درصورتیکه عملیات فوق را بدرستی انجام دهید، برگه زیر را مشاهده می کنید:

نصب وردپرس

روی دکمه rdquo; بزن بریم! rdquo; کلیک کنید تا به برگه زیر هدایت شوید:

نصب و تنظیمات وردپرس

برای نصب وردپرس روی لوکال هاست تنها کافیه اطلاعات بالا را طبق راهنمای زیر تکمیل کنید:

  • نام پایگاه داده: نامی که در هنگام ساخت پایگاه داده در phpMyAdmin انتخاب کرده اید را وارد نمایید.
  • نام کاربری: برای هاست لوکال ( هاست محلی ) نام کاربری root را وارد نمایید.
  • رمز: این قسمت را خالی رها کنید.
  • میزبان پایگاه داده: بصورت پیشفرض localhost قرار دهید.
  • پیشوند جداول: برای حفظ امنیت و نصب چند وردپرس روی یک دیتابیس این قسمت را تغییر دهید. فراموش نکنید که در پایان اسم پیشوند حتما از rdquo; _ rdquo; استفاده نمایید.

درصورتیکه با کلیک روی دکمه فرستادن با پیغام زیر مواجه شده اید، این بدان معناست که عملیات اتصال وردپرس به دیتابیس با موفقیت انجام شد است.

اتصال وردپرس به دیتابیس

روی دکمه اجرای نصب کلیک کنید تا پس از ساخت جداول پایگاه داده به مرحله بعدی بروید:

اتمام نصب وردپرس

در برگه باز شده موارد را طبق آموزش زیر وارد نمایید تا نصب وردپرس روی لوکال هاست تمام شود:

  • عنوان سایت: تیتر و عنوان اصلی وب سایت را وارد نمایید. ( این قسمت بعد از نصب نیز قابلیت تغییر دارد )
  • نام کاربری/رمز: نام کاربری و رمز مدیر اصلی وب سایت را برای ورود به پنل مدیریتی وردپرس وارد نمایید.
  • ایمیل شما: ایمیل مدیر وب سایت را وارد نمایید. توجه نمایی بسیاری از اطلاعیه های وب سایت از طریق ایمیل به شما ارسال خواهند شد.
  • نمایش به موتورهای جستجو: با تیک زدن این گزینه از موتورهای جستجو در خواست می کنید که سایت شما را در لیست نتایج جستجوها نمایش ندهد. این امر بسته به موتورهای جستجو است که آیا به حقوق شما احترام خواهند گذاشت یا خیر.

اتمام مراحل نصب وردپرس

تبریک میگم، به همین راحتی وردپرس رو روی هاست محلی ( Localhost ) نصب کردید و آموزش نصب وردپرس روی ویندوز رو به اتمام هست.

قبل از نصب وردپرس روی لوکال هاست آخرین نکته آخرین نکته ای که باید بگم این هست که برای ورود به پنل مدیریتی وردپرس می توانید روی دکمه ورود کلیک کنید و یا از طریق یکی از آدرس های زیر وارد صفحه لاگین پنل مدیریتی وردپرس خود شوید:

http://localhost/wordpress/wp-login.php
http://localhost/wordpress/wp-admin
http://127.0.0.1/wordpress/wp-login.php
http://localhost/wordpress/wp-admin

تبریک مجدد! شما اولین سایت خود را با استفاده از آموزش نصب وردپرس روی کامپیوتر پیاده نمودید. بعد از اینکه کلیه تغییرات را دادید می توانید با استفاد از آموزش انتقال وردپرس، سایت خود را از لوکال و کامپیوتر شخصی به هاست اینترنتی منتقل کنید.

سئوالات متداول نصب وردپرس روی کامپیوتر شخصی (لوکال هاست)

چرا وردپرس را روی کامپیوتر شخصی نصب می کنیم؟

1- انعطاف پذیری و صرفه جویی در وقت 2- ایجاد محیطی برای تست و آزمون پلاگین ها و قالب 3- کاهش خطاها و مشکلات سایت آنلاین

برای نصب وردپرس به چه امکاناتی نیاز داریم؟

برای نصب برنامه های تحت وبی همچون وردپرس که با زبان PHP نوشته شده اند، نیاز به یک هاست مناسب داریم. این هاست باید علاوه بر پشتیبانی از زبان PHP بانک اطلاعاتی MySQL را نیز پشتیبانی نماید. البته برای نصب وردپرس روی کامپیوتر، توسط نرم افزار یک هاست روی آن شبیه سازی می شود که به آن لوکال هاست گفته می شود.

از چه برنامه هایی برای نصب وردپرس روی کامپیوتر استفاده می کنیم؟

برای نصب وردپرس روی کامپیوتر، می توانید از یکی از برنامه های زیر استفاده کنید: WAMP، XAMPP، Uniform Server، EasyPHP

مراحل نصب و راه اندازی وردپرس روی کامپیوتر چیست؟

بطور کلی نصب وردپرس شامل چند مرحله زیر می باشد: دانلود آخرین نسخه وردپرس، دانلود و نصب برنامه Xampp، انتقال فایل ها به مسیر نصب، ساخت دیتابیس، فراخوانی وردپرس برای نصب، پیگیری فرآیند نصب و اتصال به دیتابیس، اتمام مراحل نصب و تنظیمات اولیه وردپرس

چه تنظیمات اولیه ای پس از نصب Xampp باید انجام دهم؟

برای تنظیمات اولیه Xampp فایل php.ini که در مسیر C:\xampp\php\php.ini وجود دارد را با یک ویرایشگر متن باز کنید(جای C:\xampp مسیری که برنامه روی آن نصب شده را جایگزین کنید). حال هر یک از موارد زیر را پیدا و مقادیر آن ها را به مقادیر پیشنهادی زیر تغییر دهید و فایل را ذخیره کنید.

upload_max_filesize = 750M
post_max_size = 750M
max_input_time = 5000
max_execution_time = 5000
memory_limit = 1000M

برای تنظیمات MySQL در نرم افزار Xampp کافی است که از مسیر C:\xampp\mysql\bin\my.ini (جای C:\xampp مسیری که برنامه روی آن نصب شده را جایگزین کنید) فایل my.ini را با یک ویرایشگر متن باز کرده و پارامتر زیر را پیدا و مقدار آن را برابر مقدار پیشنهادی زیر قرار دهید.

max_allowed_packet = 500M

حال کافی است این فایل را نیز ذخیره و یکبار Apache و MySQL را Stop و Start کنید.

خطای پرونده wp-config.php یافت نشد برای چیست؟

این خطا بدلیل پیدا نکردن فایل wp-config.php نمایش داده می شود. برای حل این مشکل به مسیر نصب وردپرس رفته و اسم فایل wp-config-sample.php را به wp-config.php تغییر دهید. سپس آن را ویرایش کرده و مشخصات دیتابیس خود را در محل های مشخص شده وارد کنید.

خطای اندازهٔ فایل از حد تعیین شده برای بارگذاری پرونده ها در این سایت بزرگ تر است برای چیست؟

تنظیمات پیشفرض Xampp به شما اجازه آپلود فایل های بیش از 2 مگابایت را نمی دهد. البته نگران نباشید، شما می توانید برای آپلود فایل های بیش از 2 مگابایت در وردپرس از آموزش افزایش حجم آپلود فایل استفاده کنید.

چرا در برنامه Xampp وب سرور آپاچی اجرا نمی شود؟

دلیل این مشکل این است که وب سرور آپاچی از پورت 80 برای اجرا استفاده می کند و احتمالا برنامه دیگری نیز بطور همزمان در حال استفاده از این Port است. برای حل این مشکل به محل نصب برنامه Xampp رفته و از مسیر زیر فایل httpd.conf را با یک ویرایشگر متن باز کنید.

محل نصب Xampp\apache\conf

در این فایل بدنبال کدهای زیر بگردید و عدد 80 رو به 81 تغییر داده و فایل رو دخیره کنید:

Listen 0.0.00:80 #
Listen [::]: 80
Listen 80

حالا یکبار وب سرور آپاچی را Stop و حالا Start کنید.

آشنایی با recoverit؛ نرم‌افزار ریکاوری فایل برای مک و ویندوز

برنامه حذف فالوور فیک اینستاگرام

آموزش نصب وردپرس روی کامپیوتر شخصی با برنامه Xampp

حذف دکمه‌ی BURN از محیط اکسپلورر ویندوز 7

نحوه فعال سازی REMOTE DESKTOP در ویندوز 10

افزونه ICloud Password برای کروم روی ویندوز عرضه شد

نصب ,وردپرس ,روی ,هاست ,آموزش ,فایل ,نصب وردپرس ,وردپرس روی ,لوکال هاست ,روی کامپیوتر ,آموزش نصب ,http localhost wordpress ,بانک اطلاعاتی mysql ,admin روبروی mysql ,دکمه admin روبروی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


سیمابین سایت پیدایش مرجعی معتبر و قانونی برای ایده و استارتاپ هایتان هر چی که بخوای پول آسان arezoo35 مرجع کتاب الکترونیکی و جزوه pes باز nylootarh hole شهر بازی های دیجیتال